RODENBURG TUINEN, UW SPECIALIST VOOR EXCLUSIEVE TUINEN


Rodenburg Tuinen is een ervaren hovenier uit Woerden, die al jaren gespecialiseerd is in het ontwerpen en aanleggen van exclusieve tuinen. In de afgelopen 40 jaar hebben wij vele mooie dakterrassen/daktuinen, stadstuinen, luxe villatuinen, moderne tuinen en natuurlijke tuinen van wisselende grootte aangelegd. Wij ontwerpen en realiseren deze exclusieve tuinen in Nederland, België en daarbuiten.

EXCLUSIEVE TUINEN VIA RODENBURG TUINEN

Elke opdrachtgever is anders en geen locatie is gelijk. De juiste mix tussen de architectuur en de omgeving, de wensen van de opdrachtgever en de visie op tuinen van Rodenburg, de hovenier uit Woerden, maken elk project uniek en bijzonder. Alles begint bij een goed ontwerp. Een sterke compositie met bijzondere beplanting en mooie duurzame materialen is essentieel voor een jaarrond mooie tuin. Passend meubilair, de juiste accessoires en sfeervolle verlichting maken de tuin compleet. Onze deskundige tuinarchitect, Menno Boer, heeft alle kennis in huis om u te begeleiden bij alle keuzes voor een exclusieve tuinaanleg.

SPECIALISTEN IN EXCLUSIEVE TUINAANLEG

Goede plannen moeten worden gerealiseerd. De juiste uitvoering is cruciaal voor het bereiken van het beoogde beeld. Léon Jacobs is dé vakman bij het voorbereiden en begeleiden van de uitvoering. Hij is de spil tussen onze ontwerpafdeling en de hoveniers.

Onze gedreven mensen in de buitendienst hebben vanuit hun opleiding een sterke basis als allround hoveniers. Daarnaast hebben zij door lange ervaring en scholing allen een eigen specialiteit. Voor specialistische werkzaamheden als het bouwen van een vlonder, veranda, een gestuukte tuinmuur en/of een op maat gemaakte vijver hebben wij altijd de juiste mensen beschikbaar.

Naast het ontwerpen en realiseren van exclusieve tuinen, verzorgen wij ook het onderhoud van uw tuin. We doen dit in de door ons gerealiseerde tuinen maar ook voor bedrijven, instellingen en particulieren. Vele klanten mogen we al jarenlang tot onze vaste klantengroep rekenen.


Heeft u plannen met uw tuin, terras of buitenruimte? Wij adviseren u graag. Als hovenier werken wij in een grote regio in Nederland, België en daarbuiten. Op onze website www.rodenburgtuinen.nl kunt u een goed beeld krijgen van ons bedrijf en de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op met dé hovenier uit Woerden

Rodenburg Home & Garden © 2024  |  Brechtsebaan 591 2900 Schoten  |  T +32 (0)36330488  |  [email protected]